U bent hier

Screens

Overmatige zonnestralen buiten houden en toch voldoende zonlicht naar binnen.

Bij een screen valt het doek voor het raam langs recht naar beneden. Deze verticale zonwering houdt zonlicht en de warmte van de zon direct tegen. Het screendoek is zo gemaakt dat er binnenshuis meer dan voldoende daglicht behouden blijft.

Als de screens naar beneden zijn, dan kun je overdag van binnen naar buiten blijven kijken. Terwijl voorbijgangers niet zien wat er binnen gebeurt. Omdat het doek UV-licht tegenhoudt, blijft ook je interieur goed beschermd tegen overmatig zonlicht.

Voordelen van screens

  • Houdt meer dan 90% warmte tegen
  • Overdags goed zicht van binnen naar buiten
  • Behoud van privacy doordat inkijk niet mogelijk is bij daglicht
  • Houdt UV stralen tegen
  • Wind-vast systeem beschikbaar
  • 1% screendoek vermindert hinder van reflectie door zonlicht op oa. (computer)schermen, digiborden, projectors, etc.

Zowering voor woning en kantoor
Screens worden toegepast op slaapkamer- en woonkamerramen. Daarnaast zijn screens uitermate geschikt voor kantoorpanden en houden daarmee hinderlijk zonlicht vrij van de werkplekken.

Op gevels waar veel wind staat of waar de screens voortdurend omlaag zullen zitten, is het type wind-vaste screen beschikbaar. Het doek wordt over de gehele lengte vastgehouden door een ritssysteem, waardoor het doek bij veel wind strak in de geleiders blijft zitten. 

Regio
Wij zijn werkzaam in Dordrecht en omstreken, waaronder 's Gravendeel, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht.
Neem contact met ons op